COVID VOORWAARDEN

Alle woningen blijven toegankelijk voor verhuur. Informeer over de beperkingen die van kracht zijn op het moment van uw reservering.

Elk verblijf dat vanwege beperkingen onmogelijk is, kan worden uitgesteld. Speciale voorwaarden op aanvraag voor verhuur in kleine groepen: alles is mogelijk en aanpasbaar

"

Gîtes de grande capacité à Manhay, au coeur de l'Ardenne

WELKOM OP MAISONVAC.BE

We hebben het genoegen U vier groepsaccommodaties voor te stellen : Champs d'Esterne (22 personen), Coin Tranquille (40 personen). Meer recent hebben we ook La Brasserie, een gîte voor 9 personen en recentelijk Le petit Canada voor 25 personen in Baraque Fraiture ingericht.

Gelegen op één van de hoogste plaats van de Ardennen, vlakbij gemeenten als Durbuy, La Roche, Bastogne, La Baraque Fraiture... willen wij dat onze vakantiehuizen u de beste voorzieningen bieden met respect voor het landelijke karakter.

Wij wensen u een uitstekend bezoek van onze website

Welkom in de Belgische Ardennen

ONZE VAKANTIEHUIZEN

Coin tranquille
Vakantiehuis 40 personen
Champs d'esterne
Vakantiehuis 22 personen
La Brasserie
Vakantiehuis 9 personen
Le petit Canada
Vakantiehuis 25 personen

MENING VAN ONZE KLANTEN

Zeer tof huis om met groep gezinnen te verblijven, heel gezellig ! Gelijkvloers gemeenschappelijk, op eerste verdieping elk zijn eigen privacy.

Zeer rustige omgeving. We werden goed ontvangen in een zeer propere accommodatie. Top!

Fantastisch en luxe vakantiehuis. Vooral de keuken was voor ons een enorme winst. En heerlijk voor ieder stel een eigen kamer en badkamer. Zeker komen we nog eens terug.