"

Gîtes de grande capacité à Manhay, au coeur de l'Ardenne

WELKOM OP MAISONVAC.BE

Ik heb het genoegen u vier gîtes aan te bieden, gelegen in de Ardennen, in het dorpje Manhay. Deze gîtes zijn speciaal ontworpen om groepen te ontvangen: Champs d'Esterne (14 personen), Coin Tranquille (32 personen), la Brasserie, een gîte voor 9 personen en Le petit Canada voor 25 personen bij de Baraque Fraiture. Manhay ligt op een van de hoogste hellingen in de Belgische Ardennen, vlakbij stadjes als Durbuy, La Roche, Bastogne, La Baraque Fraiture, enz. De omgeving is landelijk en bosrijk, en we willen er graag voor zorgen dat onze vakantiehuizen u de best mogelijke faciliteiten bieden, met respect voor het landelijke en authentieke karakter van de oude huizen in de Ardennen.

Gelegen op één van de hoogste plaats van de Ardennen, vlakbij gemeenten als Durbuy, La Roche, Bastogne, La Baraque Fraiture... willen wij dat onze vakantiehuizen u de beste voorzieningen bieden met respect voor het landelijke karakter.

Wij wensen u een uitstekend bezoek van onze website

Bienvenue dans les Ardennes belges

ONZE VAKANTIEHUIZEN

Gîte 32 personnes
Champs d'esterne
Vakantiehuis 22 personen
La Brasserie
Vakantiehuis 9 personen
Le petit Canada
Vakantiehuis 25 personen

MENING VAN ONZE KLANTEN

Zeer tof huis om met groep gezinnen te verblijven, heel gezellig ! Gelijkvloers gemeenschappelijk, op eerste verdieping elk zijn eigen privacy.

Zeer rustige omgeving. We werden goed ontvangen in een zeer propere accommodatie. Top!

Fantastisch en luxe vakantiehuis. Vooral de keuken was voor ons een enorme winst. En heerlijk voor ieder stel een eigen kamer en badkamer. Zeker komen we nog eens terug.