Champs d'Esterne

Vakantiehuis 20-22 personen

Het vakantiehuis Champs d'Esterne is speciaal ontworpen voor familiegroepen. Dit rijhuis is goed bereikbaar over de weg. De parking biedt plaats aan maximaal 7 auto's. Met zijn 7 slaapkamers en 3 badkamers zijn de ruimtes prettig verdeeld over twee verdiepingen. De ingangdeur is op het terras met toegang ofwel door de woonkamer ofwel door de eetkamer vanwaar u uitzicht heeft op de omliggende platteland. Het begin van de wandelingen naar het bos ligt op 30 m van het huis. Binnenkort is de woning voor onbepaalde tijd gesloten wegens renovatie, we houden u op deze pagina zeker op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden en de toekomstige ontwikkelingen...

PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID

Chargement en cours...
 
Chargement en cours...

NIET INBEGREPEN IN DE TOTALE PRIJS schoonmaak 90 €, waarborg 400 € en hout (op aanvraag) 6 €/pak

Standard verblijven
Week van vrijdag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur of maandag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur
Weekend van vrijdag 16.00 uur tot zondag 18.00 uur

Verlengd weekend van vrijdag of donderdag 16.00 uur tot zondag 18.00 uur of maandag 10.00 uur. Midweek van maandag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur

Hemelvaart 4 nachten vanaf woensdag of donderdag

Pasen en Pinksteren 4 nachten vanaf donderdag of vrijdag

Allerheiligen, Kerstmis en Nieuwjaar 4 nachten of een week

Wilt u een verblijf op maat? Neem contact met mij op via e-mail yvan.evrard@gmail.com of telefonisch 0478 / 53.22.31

Indeling van het huis

"

EERSTE VERDIEPING

Salle à manger

"

2de verdieping

7 slaapkamers :

Badkamers

Praktische info

AANKOMST EN VERTREK

Onze aankomst- en vertrekdagen zijn vrijdag en maandag. Behalve bij feestdagen. Het aankomstuur is 16u en het vertrekuur is 10u. Dit alles tenzij we vooraf onderling anders hebben afgesproken.

Installeer je en bel mij op dit nummer : 0478/53.22.31.

Gedeeltelijk omheinde parking voor 7/8 auto's

Barbecue en tuinmeubelen

Een houtskool barbecue is tot uw beschikking evenals taffels en banken. Schoonmaken en legen van de barbecue is tot uw last.

Bedden

Elk bed is voorzien van matras met -beschermer, hoofdkussen met bescherming en donsdeken. De bedden mogen enkel opgedekt beslapen worden. Dus zeker meebrengen: onderlaken, kussensloop en dekbedovertrek.
Gelieve dus een kussensloop, hoeslaken en dekbedovertrek mee te nemen

We dringen erop aan om geen slaapzakken te gebruiken. Wens je dit toch te doen, dan blijft het gebruik van een onderlaken en kussensloop verplicht.

• 13 x Eenpersoonsbedden met matras 0.90 x 2.00 m en dekbedden 1.40 x 2.00 m
• 4 x Tweepersoonsbedden met matras 1.60 x 2.00 m en dekbedden 2.40 x 220
• 2 babybedjes 0,60 x 1,20m

 
Huisvuil sorteren

In Wallonië gelden striktere regels voor het sorteren dan in Vlaanderen of Nederland. Ter plaatse geven we een uitleg. Zorg ervoor dat de hele groep weet hoe ze het huisvuil moeten sorteren, want controles zijn streng en de gemeentelijke boetes staan in verhouding.

Energiekosten en waarborg

Vaste kosten samen met de waarborg bij aankomst betalen. Overige kosten en verbruiken zullen uit de waarborg afgetrokken worden. Het saldo van de waarborg wordt maximum 10 dagen na uw vertrek teruggestort en de afrekening wordt u doorgemaild. Gelieve uw IBAN en e-mail adres bij aankomst door te geven aub. Bedankt !

Kinderen en baby’s

Het huis beschikt over 2 kinderstoelen en 2 kinderbedjes. Lakens en dekentjes zelf mee te brengen voor bedjes van 120 x 60 cm.

In de tuin staat een schommel.

Bij uw vertrek

U wordt geacht het eigendom in perfecte staat van netheid achter te laten. Zelfs indien u beroep doet op de schoonmaakdienst, vergeet dan niet:

de ruimtes te borstelen/vegen; de vaat te doen en op te ruimen; (elektrische) huishoudtoestellen schoon te maken (barbecue inbegrepen) verplaatste meubels terug te zetten waar ze zich bij aankomst bevonden de toiletten fatsoenlijk achter te laten uw afval te sorteren en op de juiste plek te deponeren; de bedden op te ruimen en het beddengoed op te vouwen.

TV en internet

Televisie met de huidige Franse en Vlaamse zenders.

De televisie heeft een HDMI-aansluiting

Er is beperkt en gratis WIFI in het huis

EXTRADIENSTEN

Le comptoir de Sophie Gespecialiseerde winkeltje met lokale en ambachtelijke producten

Traiteur La Poche à douille

Bakkerij L’amie du Pain

Contact & LOCALISATIE

une question ?

contact

Haut-Vâ 24,
6960 Manhay

Christine Evrard
0478/53.22.31

yvan.evrard@gmail.com

La maison Champs d’Esterne est située dans le village de Vaux-Chavanne, elle est mitoyenne et l’accès est très facile par la route.  Vous arrivez directement dans le parking et la grande pelouse.  L’entrée du séjour est accessible par la terrasse ouverte avec vue sur les prairies environnantes.   Le départ de promenades vers les bois est à 30 mètres de la maison .  Prochainement, la maison fera l’objet d’une rénovation pour une durée indéterminée.  Nous ne manquerons pas de vous informer sur l’évolution des travaux et la future évolution de la maison de vacances