Le petit Canada

Vakantiehuis 25 personen

De vakantiewoning Le Petit Canada is sinds 2019 open na een ingrijpende renovatie. Het is gelegen nabij de Baraque de Fraiture, op de grens van de gemeenten Manhay, Vielsalm en La Roche. Het huis verwelkomt u in een grote open woonkamer van 300 m² met ingerichte keuken, eetkamer, woonkamer met open haard, bar, speelkamer met biljart en tafelvoetbal, kinderspeelhuisje. De 11 kamers zijn ruim en voorzien van een eigen badkamer. Buiten, parkeerplaats voor maximaal 10 auto's en het hele terrein is volledig omheind. De banken/tafels staan ​​beschut van het overdekte terras. De omgeving is ideaal voor wandelingen of fietstochten in de omliggende bossen

PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID

Chargement en cours...
Chargement en cours...

NIET INBEGRPEN IN DE TOTALE PRIJS : schoonmaak 240 €, waarborg : 800 €, hout (op aanvraag) : 7 €/pak, Energiekosten : water, electriciteit en verwarming : naarverbruik, Honden zijn niet toegelaten.

Standard verblijven
Week van vrijdag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur of maandag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur
Weekend van vrijdag 16.00 uur tot zondag 17.00 uur

Verlengd weekend van vrijdag of donderdag 16.00 uur tot zondag 17.00 uur of maandag 10.00 uur.
Midweek van maandag 16 U tot vrijdag 10 U

Hemelvaart 4 nachten vanaf woensdag of donderdag

Pasen en Pinksteren 4 nachten vanaf donderdag of vrijdag

Allerheiligen, Kerstmis en Nieuwjaar  4 nachten of een week

Wilt u een verblijf op maat? Neem contact met mij op via e-mail yvan.evrard@gmail.com of telefonisch 0478 / 53.22.31

Indeling van het huis

"

Vakantiehuis 25 personen

Gelijkvloers

"

Vakantiehuis 25 personen

EERSTE VERDIEPING

"

Vakantiehuis 25 personen

Tuin en terras

Praktische info

AANKOMST EN VERTREK

Onze aankomst- en vertrekdagen zijn vrijdag en maandag. Behalve bij feestdagen. Het aankomstuur is 16u en het vertrekuur is 10u. Dit alles tenzij we vooraf onderling anders hebben afgesproken.

Installeer je en bel mij op dit nummer : 0478/53.22.31.

De parking is geschikt voor een ongeveer 15 wagens

Barbecue en tuinmeubelen

Een houtskool barbecue is tot uw beschikking evenals taffels en banken. Schoonmaken en legen van de barbecue is tot uw last.

Bedden

Elk bed is voorzien van matras met -beschermer, hoofdkussen met bescherming en donsdeken. De bedden mogen enkel opgedekt beslapen worden. Dus zeker meebrengen: onderlaken, kussensloop en dekbedovertrek.
Gelieve dus een kussensloop, hoeslaken en dekbedovertrek mee te nemen

We dringen erop aan om geen slaapzakken te gebruiken. Wens je dit toch te doen, dan blijft het gebruik van een onderlaken en kussensloop verplicht.

- 11 x eénpersoonsbed matras 0,90 x 2,00m
 en dekbedden 1.40 x 2.00m
- 7 x tweepersoonsbed matras 1.60 x 2,00m
en dekbedden 2.40 x 2.20m

Huisvuil sorteren

In Wallonië gelden striktere regels voor het sorteren dan in Vlaanderen of Nederland. Ter plaatse geven we een uitleg. Zorg ervoor dat de hele groep weet hoe ze het huisvuil moeten sorteren, want controles zijn streng en de gemeentelijke boetes staan in verhouding.

Energiekosten en waarborg

Vaste kosten samen met de waarborg bij aankomst betalen. Overige kosten en verbruiken zullen uit de waarborg afgetrokken worden. Het saldo van de waarborg wordt maximum 10 dagen na uw vertrek teruggestort en de afrekening wordt u doorgemaild. Gelieve uw IBAN en e-mail adres bij aankomst door te geven aub. Bedankt !

Kinderen en baby’s

Het huis beschikt over 2 kinderstoelen en 2 kinderbedjes. Lakens en dekentjes zelf mee te brengen voor bedjes van 120 x 60 cm.

In de tuin zijn er kinderspeeltuigen : schommelt en schuift en in het huis een hut voor jonge kinderen. De tuin is geheel omheind met een poort bij de ingang.

Bij uw vertrek

U wordt geacht het eigendom in perfecte staat van netheid achter te laten. Zelfs indien u beroep doet op de schoonmaakdienst, vergeet dan niet:

de ruimtes te borstelen/vegen; de vaat te doen en op te ruimen; (elektrische) huishoudtoestellen schoon te maken (barbecue inbegrepen) verplaatste meubels terug te zetten waar ze zich bij aankomst bevonden de toiletten fatsoenlijk achter te laten uw afval te sorteren en op de juiste plek te deponeren; de bedden op te ruimen en het beddengoed op te vouwen.

TV en internet

De televisie is uitgerust met een paraboolantenne met zowel de huidige Franstalige zenders als de Vlaamse zenders van TV Vlaanderen.

De televisie heeft een HDMI-aansluiting

Er is beperkt en gratis WIFI in het huis

EXTRADIENSTEN

Les petits plus...

Le comptoir de Sophie

Gespecialiseerde winkeltje met lokale en ambachtelijke producten

Traiteur La Poche à douille

Bakkerij L’amie du Pain

Contact & LOCALISATIE

UNE QUESTION ?

contact

Poteau de Chabrehez 2
6960 MANHAY Odeigne

Christine Evrard
0478/53.22.31

yvan.evrard@gmail.com